Παοκ Ολυμπιακοσ - 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

Την μεγάλη αναμέτρηση του παοκ εναντίον του ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την . Έξι χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια φάση του κυπέλλου ελλάδας, παοκ και ολυμπιακός 'μονομάχησαν' σε ένα επεισοδιακό και. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν.

Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1984-1985
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1984-1985 from 1.bp.blogspot.com
Την μεγάλη αναμέτρηση του παοκ εναντίον του ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την . Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league. Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Έξι χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια φάση του κυπέλλου ελλάδας, παοκ και ολυμπιακός 'μονομάχησαν' σε ένα επεισοδιακό και. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Στην πρεμιέρα των play offs της super league 1 ο ολυμπιακός νίκησε ξανά τον παοκ στην τούμπα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο με τη . Ο παοκ αντιμετωπίζει τον ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας στο οακα (21.00, cosmote sport 1) και στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει .

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

Έξι χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια φάση του κυπέλλου ελλάδας, παοκ και ολυμπιακός 'μονομάχησαν' σε ένα επεισοδιακό και. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Στην πρεμιέρα των play offs της super league 1 ο ολυμπιακός νίκησε ξανά τον παοκ στην τούμπα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο με τη . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Την μεγάλη αναμέτρηση του παοκ εναντίον του ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την . Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league. Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. Ο παοκ αντιμετωπίζει τον ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας στο οακα (21.00, cosmote sport 1) και στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει .

Έξι χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια φάση του κυπέλλου ελλάδας, παοκ και ολυμπιακός 'μονομάχησαν' σε ένα επεισοδιακό και. Στην πρεμιέρα των play offs της super league 1 ο ολυμπιακός νίκησε ξανά τον παοκ στην τούμπα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο με τη . Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». ΠÎ'ΟΚ-ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ 0-4, 27/1/1965 :: Reds Against The Machine
ΠÎ'ΟΚ-ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ 0-4, 27/1/1965 :: Reds Against The Machine from www.redsagainsthemachine.gr
Στην πρεμιέρα των play offs της super league 1 ο ολυμπιακός νίκησε ξανά τον παοκ στην τούμπα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο με τη . Ο παοκ αντιμετωπίζει τον ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας στο οακα (21.00, cosmote sport 1) και στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει . Έξι χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια φάση του κυπέλλου ελλάδας, παοκ και ολυμπιακός 'μονομάχησαν' σε ένα επεισοδιακό και. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league. Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. Την μεγάλη αναμέτρηση του παοκ εναντίον του ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».

Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league.

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Ο παοκ αντιμετωπίζει τον ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας στο οακα (21.00, cosmote sport 1) και στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει . Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league. Έξι χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια φάση του κυπέλλου ελλάδας, παοκ και ολυμπιακός 'μονομάχησαν' σε ένα επεισοδιακό και. Την μεγάλη αναμέτρηση του παοκ εναντίον του ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την . Στην πρεμιέρα των play offs της super league 1 ο ολυμπιακός νίκησε ξανά τον παοκ στην τούμπα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο με τη .

Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league. Στην πρεμιέρα των play offs της super league 1 ο ολυμπιακός νίκησε ξανά τον παοκ στην τούμπα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο με τη . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. Ο παοκ αντιμετωπίζει τον ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας στο οακα (21.00, cosmote sport 1) και στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει .

Την μεγάλη αναμέτρηση του παοκ εναντίον του ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την . ερυθρολευκο μετεριζι: Î¥Î' ΤΡΙÎ'ΝΤÎ'ΦΥΛΛΟΣ
ερυθρολευκο μετεριζι: Î¥Î' ΤΡΙÎ'ΝΤÎ'ΦΥΛΛΟΣ from 4.bp.blogspot.com
Την μεγάλη αναμέτρηση του παοκ εναντίον του ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την . Έξι χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια φάση του κυπέλλου ελλάδας, παοκ και ολυμπιακός 'μονομάχησαν' σε ένα επεισοδιακό και. Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. Στην πρεμιέρα των play offs της super league 1 ο ολυμπιακός νίκησε ξανά τον παοκ στην τούμπα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο με τη . Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league. 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Ο παοκ αντιμετωπίζει τον ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας στο οακα (21.00, cosmote sport 1) και στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.

20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο. Έξι χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια φάση του κυπέλλου ελλάδας, παοκ και ολυμπιακός 'μονομάχησαν' σε ένα επεισοδιακό και. Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. Στην πρεμιέρα των play offs της super league 1 ο ολυμπιακός νίκησε ξανά τον παοκ στην τούμπα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο με τη . Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league. 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος». Ο παοκ αντιμετωπίζει τον ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας στο οακα (21.00, cosmote sport 1) και στο τέλος της ημέρας θα υπάρξει . Την μεγάλη αναμέτρηση του παοκ εναντίον του ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την .

Παοκ Ολυμπιακοσ - 20 φορές έχουν κοντραριστεί ολυμπιακός και παοκ στο κύπελλο.. Πλέον ο παοκ θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη και το εισιτήριο για το champions league. Έξι χρόνια πριν, στο ίδιο γήπεδο, για την ίδια φάση του κυπέλλου ελλάδας, παοκ και ολυμπιακός 'μονομάχησαν' σε ένα επεισοδιακό και. Και βέβαια ο ολυμπιακός έχει κίνητρο το αήττητο στη σεζόν. Στην πρεμιέρα των play offs της super league 1 ο ολυμπιακός νίκησε ξανά τον παοκ στην τούμπα και πλέον είναι αγκαλιά με τον τίτλο με τη . 13 φορές έχουν χαμογελάσει οι «ερυθρόλευκοι», επτά ο «δικέφαλος».

Post a Comment

0 Comments

close